Nieuw in assortiment: Meel van de molen

Nieuw in assortiment: Blauw Klaverkaas: Dé zachte blauwaderkaas
27/01/2015
Wist u dat …. we nu fruit sorteren?
28/01/2015

Nieuw in ons assortiment:  Meel van Korenmolen de Windotter in IJsselstein!

Ambachtelijk gemalen meel van ‘de Windotter’uit IJsselstein is een echt streekprodukt dat thuishoort in onze Plattelandswinkel. Een eerlijk product dat zorgt voor heerlijk brood! www.windotter.nl

 

Anders dan Soezie

Wij verkopen ook meel van Soezie. Het meel van Soezie is in de fabriek gewalst. Het molenmeel wordt nog traditioneel tussen molenstenen fijngemalen. Dit geeft een ander soort meel waarin smaak en vitaminen beter behouden blijven. In tegenstelling tot Soeziemeel bevat het assortiment van de Windotter GEEN All-inmixen, d.w.z. broodbakmixen waar alleen water aan toegevoegd moet worden. Dit omdat zij liever geen ge-inactiveerde gist in hun producten stoppen.

Assortiment van de molen

Het assortiment broodmeel van de molen bevat puur meel (bijv gerst,  tarwemeel, havermeel) waar dus niks aan is toegevoegd. Als u hiervan een brood wil bakken moet u dus nog alles toevoegen en goed weten welke meelsoorten goed bruikbaar zijn voor een brood.

Het assortiment bevat ook broodmixen: een mix van diverse soorten meel en een broodverbeteraar die gegarandeerd zorgen voor een lekker en makkelijk te bakken brood (kan met de hand of in de machine) Hieraan moet door u zelf nog  o.a. water en gist worden toegevoegd. Kijkt u goed op de sticker van de verpakking .

Daarnaast zijn er diverse bakproducten te koop van zelfrijzend bakmeel , cakemeel, pannenkoekenmeel etc etc.

Bestellen

Op dit moment is het molenassortiment in onze winkel nog niet heel uitgebreid. Wilt u meel bestellen uit het bredere molenassortiment? Of wilt u bijvoorbeeld glutenvrijmeel? Dat kan! Op www.windotter.nl en bij het meel vindt u een uitgebreide assortimentslijst. Bij de kassa kunt u laten weten wat u wilt bestellen.

Kocht u altijd Soeziemeel en wilt u meel van de molen proberen?  Vraag bij de kassa om advies!

Comments are closed.