Assortiment

Hieronder vindt u een overzicht van ons assortiment in onze nieuwe winkel aan de Groenedijk/Vicuslaan. Bij sommige producten vindt u een korte beschrijving. Indien er volgens u een product ontbreekt, laat het ons weten.

Onze plattelandswinkel is ooit klein begonnen met de verkoop van appels en peren aan huis. Het idee er achter is eenvoudig – men kan fruit het beste zo vers mogelijk kopen – dat is het lekkerst en het gezondst!  De afstand tussen teler en consument is met onze plattelandswinkel  op zijn kleinst. Dat betekent niet alleen dat u bij ons verse produkten kunt krijgen, maar ook kennis maakt met degenen voor wie het fruittelen hun vak is en die de appels en peren zelf hebben geplukt. Voor vragen of opmerkingen over onze producten bent u dan dus ook meteen aan het juiste adres!
In de loop der jaren, onder andere door de groei van Leidsche Rijn,  is onze plattelandswinkel uitgegroeid tot meer dan alleen een fruitwinkel.  Natuurlijk kunt u er in de eerste plaats terecht voor de lekkerste appels en peren, maar ook ander zelfgeteeld fruit en groente vindt u in onze winkel, afhankelijk van het seizoen van pruimen, kersen, en aardbeien.  Ook vindt u bij ons diverse soorten boerenzuivel, boerenkaas, eieren, aardappelen, meel voor het bakken van brood en gebak, bloemen en diverse streekprodukten.

Kom gewoon eens langs om een kijkje te nemen in onze winkel!

Blijf geïnformeerd

Openingstijden winkel

Donderdag 09:00-17:00 uur

Vrijdag 09.00-18:00 uur

Zaterdag 08.30-16.00 uur

algemeen@plattelandswinkelgoes.nl
030-2000103 / 06-55344795