Streekproducten

In onze plattelandswinkel vind u diverse streekproducten.
Zo verkopen wij diverse soorten stroop, onder andere appelstroop en schenkstroop. Maar ook mosterd en notenmixen maken deel uit van het assortiment.

Daarnaast vindt u diverse vruchten op sap, onder andere stoofperen, kersen en pruimen. Ook kunt u bij ons terecht voor vruchtenwijnen en allerlei soorten jam. Wij denken hierbij speciaal aan onze zogenaamde Reinaerde-jam die wordt gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

Ook onze honing is speciaal – er zijn diverse soorten verkrijgbaar. Afhankelijk van het seizoen zijn dat o.a. lindehoning, zomerbloemenhoning, heidehoning, honing van fruibloesem (van onze eigen bomen) etc. Allemaal anders, maar allemaal lekker en puur natuur. Honing uit de supermarkt is namelijk vaak een mengsel van verschillende soorten honing. Alle honing wordt in deze omgeving gewonnen. Men zegt dat honing uit de eigen omgeving extra gezond is voor de mens.
De bijen worden liefdevol verzorgd door Harry Zomer uit de Meern die al jaren ervaring heeft als imker. Hij kan erg enthousiast vertellen over zijn werk en over de bijen!

Blijf geïnformeerd

Openingstijden winkel

Donderdag 09:00-17:00 uur

Vrijdag 09.00-18:00 uur

Zaterdag 08.30-16.00 uur

algemeen@plattelandswinkelgoes.nl
030-2000103 / 06-55344795