Even voorstellen

‘An Apple a day keeps the doctor away’ is een veelgehoorde uitdrukking. Zonder fruitteler geen appels, dus legt het fruitbedrijf Goes zich al meer dan 100 jaar toe op het telen van fruit, met name appels en peren. Daarnaast telen we op kleinere schaal diverse soorten ander fruit, en verschillende soorten groente – zowel in de koude grond als in de kas.
Omdat verse fruit en groente nu eenmaal het lekkerst en gezondst zijn, verkopen we onze producten in onze plattelandswinkel – gelegen op ons eigen terrein aan de Groenedijk.
Ons bedrijf mag met recht een familiebedrijf genoemd worden. De broers Henk en Frans Goes runnen het bedrijf, samen met de zoon van Henk, André Goes. Met de hulp van broers, zussen, nichtjes, neefjes enz. kent het bedrijf meer dan 3 gezichten Goes.

Ons bedrijf en onze winkel zijn nu gelegen in het Leidsche Rijn park, midden tussen de huizen en andere bebouwing. Dit is niet altijd zo geweest – voordat Leidsche Rijn gebouwd werd, was het bedrijf anders van opzet. Op de volgende pagina’s krijgt u hiervan een indruk.

We hopen u welkom te mogen heten op ons bedrijf en in onze plattelandswinkel!

Familie Goes

Blijf geïnformeerd

Openingstijden winkel

Donderdag 09:00-17:00 uur

Vrijdag 09.00-18:00 uur

Zaterdag 08.30-16.00 uur

algemeen@plattelandswinkelgoes.nl
030-2000103 / 06-55344795